1) GAC Karbon Filtre: Kaba malzemelerden ayrılıp bu filtreye gelen su, içindeki klor, suya kötü koku ve tat veren gazlar, kist, ağır metallerin bir kısmı ve diğer kimyasal maddelerden ayrıştırılır. Bu sayede suyun tadı, rengi ve kokusu düzenlenir. Bu filtre hinditan cevizi kabuğunun 800C derece de oksijensiz ortamda yakılmasıyla elde edilmiş toz halindeki karbon filtredir. Bir susam büyüklüğündeki aktif karbon taneciği futbol sahasını kaplayacak kadar moleküler yüzeye sahiptir. Bu sayede 0.5 kg'lık aktif karbon 1 ton suyu arıtmaya yetecek kadar yoğun bir malzemedir.
2) 5Micron sediment : Bu aşamada diğer aşamalardan kurtulan partiküller askıda bulunan tortu ve camur tutulur.
2) 5Micron sediment : Bu aşamada diğer aşamalardan kurtulan partiküller askıda bulunan tortu ve camur tutulur.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!